Στο κέντρο της Ελλάδας ανάμεσα στο Βόλο και στη Λαμία και σε απόσταση μόλις 11 χλμ. από την Εθνική Οδό βρίσκεται η Γλύφα.

Η Γλύφα είναι ένα μικρό ρομαντικό ψαροχώρι, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε, να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία, και αν το θέλετε να κάνετε εξορμήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις της Ελλάδας.

Στην περιοχή της Γλύφας μπορείτε να βρείτε τις ομορφότερες παραλίες της Φθιώτιδας βραβευμένες κάθε χρόνο με τη γαλάζια σημαία.

Ο επισκέπτης σε μικρή απόσταση μπορεί να βρεί φούρνο, κρεοπωλείο, Σούπερ Μάρκετ, Καφετέριες και Εστιατόρια. Επίσης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του πίνοντας καφέ στις ξαπλώστρες που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας χωρίς χρέωση.

Online κράτηση

Για να κάνετε την κράτησή σας ή απλά να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα και να προχωρήσουμε με την κράτηση.
Παρακαλώ εισάγετε το e-mail σας
Παρακαλώ εισάγετε το τηλέφωνό σας
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Για να ολοκληρωθεί η κράτηση, η προκαταβολή του 30% του συνολικού ποσού που απαιτείται μέσα σε 5 ημέρες από την αίτηση κράτησης. Η πληρωμή γίνεται κατά την άφιξη. Σε περίπτωση ακύρωσης λιγότερο από 30 ημέρες πριν την άφιξη, παρακρατείται η προκαταβολή.

Newsletters

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Γλύφα

  • Στο κέντρο της Ελλάδας ανάμεσα στο Βόλο και στη Λαμία και σε απόσταση μόλις 11 χλμ. από την Εθνική Οδό βρίσκεται η
    Read More
  • 1

Καιρός

 

Χάρτης