Στο κέντρο της Ελλάδας ανάμεσα στο Βόλο και στη Λαμία και σε απόσταση μόλις 11 χλμ. από την Εθνική Οδό βρίσκεται η Γλύφα.

Η Γλύφα είναι ένα μικρό ρομαντικό ψαροχώρι, όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε, να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία, και αν το θέλετε να κάνετε εξορμήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις της Ελλάδας.

Στην περιοχή της Γλύφας μπορείτε να βρείτε τις ομορφότερες παραλίες της Φθιώτιδας βραβευμένες κάθε χρόνο με τη γαλάζια σημαία.

Ο επισκέπτης σε μικρή απόσταση μπορεί να βρεί φούρνο, κρεοπωλείο, Σούπερ Μάρκετ, Καφετέριες και Εστιατόρια. Επίσης μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του πίνοντας καφέ στις ξαπλώστρες που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας χωρίς χρέωση.

Κράτηση  /  Booking

Για να κάνετε την κράτησή σας ή απλά να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα και να προχωρήσουμε με την κράτηση.

-------------------------------------------------------

To make your reservation or just check your reservation, fill out the form below. We will contact you as soon as possible to inform you about the purchase and to proceed with the booking.

Ονοματεπώνυμο / Name *
Τηλέφωνο / Phone *
+30
Search
  Email *
  Τύπος Δωματίου / Room Type *
  Άφιξη / Arrival *
  Αναχώρηση / Departure *
  Όροι Χρήσης / Terms and Conditions *

  I have read and agree to the Terms and Conditions

  Υποβολή / Submit

  Newsletters

  Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

  Γλύφα

  • Στο κέντρο της Ελλάδας ανάμεσα στο Βόλο και στη Λαμία και σε απόσταση μόλις 11 χλμ. από την Εθνική Οδό βρίσκεται η
   Read More
  • 1

  Καιρός

   

  Χάρτης